Demirdöküm Panel Plus Radyatör Petek Kalorifer

22-06-2021 17:04
Demirdöküm Panel Plus Radyatör Petek Kalorifer

DemirDöküm Panel Plus Radyatör Kalorifer Peteği Hakkında Detaylı Bilgiler

 
Türkiye'nin ilk ve tek 25 mm hatve teknolojisi ile yüksek ısıl güç teknolojisine sahiptir.
DemirDöküm Panel Plus Radyatör Kalorifer Petek 
1. 39 adet su kanalı 560 mm konvektör boyuna sahiptir. 

Konvektör İngilizceden çevrilmiş bir kelimedir. Havayı ısıtmak ve devridaim etmek için konveksiyon akımları kullanan bir ısıtıcı türüdür. Bu akımlar cihazın gövdesi boyunca ve ısıtma elemanı boyunca dolaşır. Bu işlem, termal iletim ilkesini izleyerek havayı ısıtır, daha soğuk havaya göre yoğunluğunu azaltır ve yükselmesine neden olur.

 2. DemirDöküm panel plus radyatörler, yüksek miktar saç kullanım sayesinde daha fazla ısı transfer alanına sahiptir. Bu sayede daha düşük enerji ile daha yüksek verim ve sizlere ciddi oranda yakıt tasarrufu sağlar.
  • 1,15 mm sac kalınlığı - 33,7 kg sac malzeme kullanımı ile üretilmektedir (600x1000 PKKP panel radyatör baz alınmıştır)
  Demirdöküm Petek Kalorifer Radyatör  
  • 100 m2 bir dairede 6 adet panel plus radyatörün içerisinde kullanılan sac miktarı 38,4 m2 ısı transfer yüzey alanına karşılık gelmektedir. Bu da 100 m2 dairenizin %38'lik bölümünü kaplayacak ölçülerdedir.
Demirdöküm Petek Kalorifer Radyatör 

3. DemirDöküm panel plus radyatörlerde otomotiv sektöründe kullanılan yüksek dayanıma sahip kataforez boya uygulaması kullanılmaktadır. 2.000 saat tuzlu su testini başarı ile geçen panel plus radyatörler 10 yıl garanti kapsamında satışa sunulmaktadır.
 
4. DemirDöküm panel plus radyatörler 400 mm ile 3.000 mm arasında uzunluk seçenekleri ile ihtiyaca yönelik seçenek sunmaktadır.
 
5. DemirDöküm panel plus radyatörlerin tamamı 13 bar altında test edilerek yüksek işletme basıncına dayanıklılıkları onaylanmıştır. 
 
Demirdöküm Petek Kalorifer Radyatör
 
6. DemirDöküm panel plus radyatörler TSE (Türkiye), BSSI (İngiltere), DIN (Almanya), CE gibi belgelere sahip olup, kalitesini dünya tarafından onaylanmıştır. LRQI ve TSE onaylı ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001 belgelerine sahiptirler. 
 
7. DemirDöküm panel plus radyatörler yüksek korozyon dayanımına sahip olması için çevre dostu zirkonyum ile kaplanmaktadırlar.
 
8. Panel yan kapaklarında bulunan plastik tapalar sayesinde daha estetik bir görünüme sahiptir.
 
Demirdöküm Panel Plus Yan Kapak
 
DemirDöküm plus panel radyatör ve diğer markalar arasında aşağıdaki görselde göreceğiniz üzere ciddi fark bulunmaktadır. 
 
DemirDöküm Plus Panel Radyatör Farkı

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.